ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοίνωσε Ματέο Γκαρσία ο Ερυθρός Αστέρας

O Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, έλαβε τέλος το μεσημέρι της Κυριακής.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Αργεντινός επιθετικός άσος από το μεσημέρι της Κυριακής αποτελεί και επίσημα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα!

Ο σερβικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του με τον Ματέο Γκαρσία να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Άλλωστε εδώ και κάποιες μέρες η Λας Πάλμας είχε φτάσει σε συμφωνία για να τον παραχωρήσει έναντι 1,8 εκατ. ευρώ και έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις με τον ίδιον στο Βελιγράδι, βρέθηκε τελικά και η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mozzartsport, ο Ματέο Γκαρσία θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανεβάζει την πρότασή του προς τη μεριά του παίκτη και να τον κάνει τελικά δικό του.

Ο Αργεντινός πρώην άσος του Άρη θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, παίρνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής.

Ο Άρης από τον περασμένο χειμώνα μέχρι και τώρα έκανε συνολικά τρεις προτάσεις, φτάνοντας στην οικονομική υπέρβαση, να προσφέρει στην Λας Πάλμας 1.500.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Ματέο, την ώρα που ο Ολυμπιακός προσέφερε 1.750.000 ευρώ για το 100%, ενώ δεν μπορούσε όμως να συναγωνιστεί στο… ράλι των προσφορών σε ότι αφορά τις απολαβές του ποδοσφαιριστή.

«Οι διαπραγματεύσεις ήταν μεγάλες κι επίπονες, αλλά ολοκληρώσαμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Ο Ματέο Γκαρσία είναι ο νέος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα», ανέφερε στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ζβέζνταν Τέρζιτς.

To Top