Ανακοίνωσε Μπάλαρντ η Κύμη, Ντουρέν ο Κολοσσός

Ενισχύθηκαν στην περιφέρεια Κολοσσός Ρόδου και Κύμη ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο Αμερικανών γκαρντ.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Ταϊρίκ Ντουρέν. Ο Αμερικανός γκαρντ, ύψους 1,83μ., είναι γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στην κυπριακή ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Πολωνία και Γαλλία με τη φανέλα των Τρεφλ Σόποτ και SOMB αντίστοιχα, ενώ τη χρονιά που πέρασε, επέστρεψε στην ομάδα της Λάρνακας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Κύπρου».

Αντίστοιχα η ανακοίνωση της Κύμης: «Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Αντόνιο Μπάλαρντ (σ.σ. φωτό), ο οποίος την σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας.

Ο Ballard είναι 30 ετών(γεννημένος στις 30/4/1988), έχει ύψος 1,93 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως small f​orward. Την προηγουμένη σεζόν έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα με την Union Neuchâtel, όπου σε 19 ματς σημείωνε κατά μέσο όρο 15,1 πόντους και έπαιρνε 6,9 ριμπάουντ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις επίσης ελβετικές Lugano Tigers και Lions de Geneve και στην γαλλική Portel, ενώ είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα το 2012 στην καναδική Island Storm».

To Top