Ανακοίνωσε Μπέντο η Ξάνθη, συμφώνησε με Γέντρισεκ ο Βόλος

Στην απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα Βίτορ Σάο Μπέντο προχώρησε η Ξάνθη, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος συμφώνησε με τον πρώην επιθετικός της Ξάνθης, Έρικ Γέντρισεκ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο αντικαταστάτης του Ζίκο Ζίβκοβιτς στη θέση του τερματοφύλακα στην Ξάνθη είναι ο Βίτορ Σάο Μπέντο. Ο 26χρονος Πορτογάλος υπέγραψε στην ομάδα της Θράκης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1992, έχει ύψος 1.88 και πρόσφατα είχε μείνει ελεύθερος από την Covilhã, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Πορτογαλία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που καλείται να παίξει μακριά από την πατρίδα του, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Μπράγκα U17, Άβες U19, Βαρζίμ, Santa Eulália Vizela, Φαρένσε και Νασιονάλ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον ΝΠΣ Βόλο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο στράικερ, Έρικ Γέντρισεκ. Η νεοφώτιστη ομάδα της Μαγνησίας προετοιμάζεται για την παρθενική της παρουσίας στην Superleague 1 και προς την κατεύθυνση αυτή ενισχύεται με παίκτες που έχουν εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Ένας από αυτούς είναι ο Έρικ Γέντρισεκ.

Ο Σλοβάκος στράικερ, μετά από μία πετυχημένη διετία στην Ξάνθη ήρθε σε συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλο και θα αποτελέσει αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 32χρονος άσος είχε συνολικά 25 συμμετοχές με 8 γκολ και 1 ασίστ.

To Top