Ανακοίνωσε Μπογέ η ΑΕΚ πριν το φιλικό με τον Άρη

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λούκας Μπογέ, ο οποίος ενισχύει την επιθετική γραμμή της ομάδας, μια βδομάδα πριν το φιλικό με τον Άρη.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λούκας Μπογέ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Ο Αργεντινός έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του.

Ο 22χρονος επιθετικός, o οποίος επέλεξε αριθμό φανέλας το 31, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο και στη συμφωνία προβλέπεται επιλογή αγοράς το καλοκαίρι του 2019 που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ.

Άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ κι έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το 2014. Μετά από έναν δανεισμό στη Νιούελς Ολντ Μπόις το 2015-2016, υπέγραψε στην Τορίνο τον Φεβρουάριο του 2016, με το συμβόλαιό του να τίθεται σε ισχύ τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Στην πρώτη σεζόν του στη “γκρανάτα” αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, συμειώνοντας τρία τέρματα, ενώ την επόμενη σεζόν άρχισε στην Ιταλία (14 συμ./0 γκολ) και συνέχισε δανεικός στη Θέλτα (13 συμ./0γκολ).

To Top