Ανακοίνωσε Μπρούμα, Βινάγκρε ο Ολυμπιακός, τον Νεντελτσιάρου η ΑΕΚ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ανήκει ο Μπρούμα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρμίντο Μπρούμα με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Αρμίντο Τουέ Να Μπάνια ή αλλιώς Μπρούμα από την PSV Αϊντχόφεν.

Ο 25χρονος (24 Οκτωβρίου 1994) διεθνής άσος ξεκίνησε από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Γαλατασαράι και με ενδιάμεσους σταθμούς τις Γκαζιαντέπ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, έφτασε το 2017 στη Λειψία. Το καλοκαίρι του 2019 η Αϊντχόφεν απέκτησε τα δικαιώματά του.

Ο Μπρούμα, αν και γεννήθηκε στη Γουινέα Μπισάου, μεγάλωσε στην Πορτογαλία τη φανέλα της οποίας φόρεσε από τις μικρές εθνικές ομάδες (78 συμμετοχές-32 γκολ) μέχρι και την Ανδρών (9 συμμετοχές-1 γκολ).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα (2014–15), δύο Κύπελλα (2013–14, 2014–15) και ένα Σούπερ Καπ (2016), όλα αυτά στην Τουρκία».

Επίσης, ο Ρούμπεν Βινάγκρε ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε ως δανεικό για ένα χρόνο από τη Γουλβς για να αποτελέσει τον αντί-Τσιμίκα. Ο έκτος Πορτογάλος που θα αγωνιστεί φέτος.

Η ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς.

Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19”.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του Ιονούτς Νεντελτσιάρου από την ρωσική FC Ufa. Ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1996, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σε ηλικία επτά ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Ντιναμό Βουκουρεστίου και δέκα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Στην τετραετία που ακολούθησε πραγματοποίησε συνολικά 111 εμφανίσεις, σκοράροντας 6 γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 «μετακόμισε» στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της FC Ufa, με την οποία έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 75 ματς, σκοράροντας μια φορά. Παράλληλα, ο 24χρονος στόπερ έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και από το 2018 είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών, έχοντας έως τώρα 11 συμμετοχές.

Ιονούτς, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιήσεις όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

 

To Top