Ανακοίνωσε Ούγκραϊ ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Ούγγρου επιθετικού, Ρόλαντ Ούγκραϊ, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ντιοσγκιόρ.

Την έβδομη προσθήκη του κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος με την απόκτηση του 25χρονου Ούγγρου επιθετικού Ρόλαντ Ούγκραϊ. Η ομάδα του Περιστερίου έχει αποκτήσει επίσης τους Άρμιν Μούγιακιτς, Κλαρκ Ενσικουλού, Σπύρο Ρισβάνη, Μπάλας Μέγερι, Ηρακλή Γαρουφαλιά κι Ευθύμη Κουλούρη.

Είναι η πρώτη φορά που το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου θ’ αγωνιστεί εκτός της πατρίδας του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαλάντας κι αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Φερεντσβάρος και Ντιοσγκιόρ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του διεθνή Ούγγρου μεσοεπιθετικού, Roland Ugrai.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του, όπου την περσινή χρονιά είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Ντιόνσγκορ, έχοντας σε 36 εμφανίσεις 12 γκολ και 8 ασίστ».

To Top