ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοίνωσε… Πάβιτσιτς η Ντιναμό Βουκουρεστίου! Δανεικός από τον Άρη (photo)

O Άρης κατάφερε να βρει λύση με τον Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, ο οποίος, ως γνωστόν δεν υπολογιζόταν από τους κιτρινόμαυρους. Όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κροάτης μέσος ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρουμανία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Καλώς ήρθες Ντομαγκόι Πάβιτσιτς!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, μέσω των επίσημων σελίδων επικοινωνίας του συλλόγου, τη μεταγραφή του Κροάτη μέσου Ντομαγκόι Πάβιτσιτς στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Τελευταία ομάδα του ήταν στην ελληνική Λίγκα, στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς (29 ετών) είναι προϊόν της Ακαδημίας Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έχει παίξει στην καριέρα του για Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα, Κονιάσπορ και Άρη Θεσσαλονίκης, έχοντας εντυπωσιακό ρεκόρ, 4 τίτλους πρωταθλήματος με Ντινάμο Ζάκρεμπ και 4 Κύπελλα Κροατίας, δύο με Ντινάμο Ζίγκρεμπ, δύο με Ριέκα.

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έχει 8 συμμετοχές κι ένα γκολ για την εθνική ομάδα U21, καλώντας στην καριέρα του σε όλες τις εθνικές ομάδες νέων».

Μέσα στην ημέρα λογικά θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση και από τον Άρη, ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται για δανεισμό.

To Top