Ανακοίνωσε Πετράκη για τον πάγκο της η Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη. Ο 32χρονος προπονητής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο του Καραϊσκάκη Άρτας.

ην Τετάρτη (24/6) το απόγευμα η Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο, ενώ την ίδια ώρα επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας της Φδιώτιδας εμφανιζόταν ο Γιώργος Πετράκης.

Τελικά, η Λαμία με κάθε επισημότητα έκανε γνωστό ότι ο νέος της προπονητής είναι ο Πετράκης. Ο 32χρονος τεχνικός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο γιος του Γιάννη Πετράκη έχει δώσει δείγματα γραφής με τον Κισσαμικό και έγινε ο νεαρότερος προπονητής που κάθισε σε πάγκο ομάδας της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο προπονητή, Γιώργο Πετράκη ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

To Top