Ανακοίνωσε προπονητή και τέσσερις μεταγραφές

Ημέρα της Νίκης Βόλου μπορεί να χαρακτηριστεί η Τετάρτη (18/06). Η ομάδα της Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις, αλλά και τον νέο της προπονητή. Τον Ολλανδό Γουίλιαμ Φλουτ, με τον οποίο υπήρξε συμφωνία εδώ και κάποιες ημέρες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό προπονητή Γουίλιαμ Βλούτ για τα επόμενα τρία χρόνια. O Γουίλιαμ Βλουτ έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Μπρέντα, Ντεν Χάαγκ, Ρόντα, Ντε Μπος, Ροσμάλεν, Σπάρτα 22 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Ρότερνταμ».

 

Καρέ μεταγραφών

Η Νίκη προχώρησε και στην ανακοίνωση τεσσάρων μεταγραφών. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Σκούρτη, Νικλητσιώτη, Μαχλελή και Σταμπολζίεφ που είναι όλοι τους κάτω των 24 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 – ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια”.

To Top