Ανακοίνωσε Ρουμάνο πορτιέρο ο Λεβαδειακός – Στη Λέγκια ο Ρότσα του Παναιτωλικού

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Ρουμάνου τερματοφύλακα, Ντράγκος Μπαλαούρου, ο οποίος έπαιζε μέχρι πρότινος στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του με την Daco-Getica.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά τον Ιβοριανό στόπερ Μπενζαμέν Ανγκουά, οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ρουμάνου Ντράγκος Μπαλαούρου, ο οποίος είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1989.

Εφέτος έπαιζε στην Daco-Getica, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Ρουμανίας. Έχει ύψος 1.89 και παλαιότερα έχει παίξει στη χώρα του σε Snagov, Târgu Mureş, Universitatea Cluj, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Viitorul και Voluntari. Είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί εκτός των συνόρων.

Η ανακοίνωση: “Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Dragos Balauru. Ο 29χρονος Ρουμάνος γκολκίπερ (11/11/1989) μετράει 150 περίπου συμμετοχές στο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας στη Ρουμανία υπερασπίζοντας με επιτυχία την εστία αρκετών ομάδων”.

*** Κάτοικος Πολωνίας αναμένεται να γίνει άμεσα ο Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού.

Από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες που έφερναν ξένη ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ του Παναιτωλικού και τα τελευταία λεπτά τα ΜΜΕ της χώρας από την Ανατολική Ευρώπη αποκάλυψαν το όνομά της.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της πατρίδας τους  Λέγκια Βαρσοβίας και μάλιστα ο 25χρονος βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσά τους, αύριο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα ανακοινωθεί. Αυτόματα θα λάβουν ένα σημαντικό ποσό για έναν παίκτη που έμενε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

To Top