Ανακοίνωσε Ρούμπεν Γκαρσία ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ισπανία ανακοινώνοντας τον 22χρονο αμυντικό Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες που αγωνιζόταν στην Λεβάντε.

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ισπανία προχώρησε ο Αστέρας ο οποίος τη Δευτέρα (31/8) ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον 22χρονο αμυντικό, Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες, ο οποίος τη σεζόν 2019-20 κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Λεβάντε.

Ο Κανάλες ο οποίος έχει γεννηθεί στις 20/10/1998 αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο “2” και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Αρκάδες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Γκαρθία Κανάλες. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1998 στην πόλη Έλτσε της Ισπανίας, ο Γκαρθία αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον Άστερα με γεμάτη σεζόν στην προηγούμενη ομάδα του, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Μπαρτσελόνα U19, Έλτσε, Καστεγιόν, Λεβάντε.

Η ΔΗΛΩΣΗ
“Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό μου σε ένα τόσο μεγάλο club. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μού έδειξε ο Αστέρας και με έφερε στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους φετινούς της στόχους και προσωπικά να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής”.

To Top