Ανακοίνωσε Σάντσες η Άρσεναλ

Παίκτης της Άρσεναλ κι επίσημα είναι ο Αλέξις Σάντσες. Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού με τη συμφωνία να κλείνει κοντά στα 38 εκ. ευρώ.

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξις Σάντσες.

Οι «κανονιέρηδες» μαζί με την Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Χιλιανού μεσοεπιθετικού. Ο 25χρονος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, χρειάστηκε να βγάλει περίπου 38 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Σάντσες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Μουντιάλ, ενώ με την Μπαρτσελόνα έγραψε 88 επίσημες συμμετοχές πετυχαίνοντας 39 γκολ στην τριετή θητεία του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Άρσεναλ, σε μια ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή, φοβερό ρόστερ, οπαδούς σε όλο κόσμο κι ενώ εκπληκτικό γήπεδο στο Λονδίνο. Περιμένω πώς και πώς να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω τους φίλους της ομάδας χαρούμενους», είπε ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις ως… κανονιέρης!

Το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του αναμένεται στο φιλικό τουρνουά «Emirates Cup», στις 2-3 Αυγούστου.

To Top