Ανακοίνωσε Σαλούστρο το Περιστέρι

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του Περιστερίου με τον Χρήστο Σαλούστρο! Ο 29χρονος φόργουορντ ανακοινώθηκε από την ομάδα των δυτικών προαστίων, με την οποία συμφώνησε για συμβόλαιο δύο ετών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:  «Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Σαλούστρο. Ο 29χρονος διεθνής γκαρντ – που έχει αναδειχθεί ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για το 2018 – θα φοράει την φανέλα του Γ.Σ.Π. για τα επόμενα δύο χρόνια!

“Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστέψανε σε μένα”

Με την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χρήστος Σαλούστρος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου λέγοντας πως “χαίρομαι πάρα πολύ που θα βρίσκομαι στο Περιστέρι για τις επόμενες δύο σεζόν. Πρόκειται για μία επιλογή, καθαρά συνειδητή διότι το Περιστέρι μου προσφέρει όλα τα εφόδια για να πραγματοποιήσω, τόσο εγώ όσο κι η ομάδα, τους στόχους μας!

Από τις συζητήσεις που έκανα με τον κόουτς Ηλία Ζούρο καθώς και με τους ανθρώπους της ομάδας, που έδειξαν το πόσο πολύ με ήθελαν και πόσο με εμπιστεύονται. Συνεπώς, στο χέρι μου είναι για να τους δείξω τι αξίζω και να τους δικαιώσω. Πιστεύω πως με πολλή δουλειά καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς, αλλά και ταπεινότητα, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά”.

To Top