Ανακοίνωσε Ταλόχα ο Ατρόμητος, τέλος ο Πέρσον από τον ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου αριστερού μπακ, Ζοάο Ταλόχα, ο οποίος προέρχεται από τη Μποαβίστα. Το συμβόλαιό του έχει διετή διάρκεια.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ζοαο Ταλόχα(João Talocha)! Ο Ζοαο θα αποτελέσει μια από τις λύσεις της ομάδας μας στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η εξαιρετική του αντοχή και η ισορροπία του στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο 29χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Ταλόχα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και έχει αγωνιστεί τα τελευταία τρία χρόνια σε 103 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Πορτογαλίας με τη φανέλα της Μποαβίστα. Πέρυσι ο Πορτογάλος μπακ είχε 35 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασιστ έχοντας παίξει σε όλα τα παιχνίδια σε ολόκληρη τη διάρκεια των αγώνων. Ο Ταλόχα έχει πραγματοποιήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με την Μποαβίστα και έχει αγωνιστεί σε ένα αγώνα του Αλιάνζ καπ, το περασμένο Σάββατο 3 Αυγούστου. Θα φοράει το νο. 55 στη φανέλα του”.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ζοαο Ταλόχα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που αγωνίζεται στο Europa League και διαθέτει εξαιρετικά δείγματα επαγγελματισμού. Είναι μια νέα εμπειρία για την καριέρα μου αφού θα παίξω για πρώτη φορά μακριά από την Πορτογαλία αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το επίπεδο της ομάδας και οι πολύ καλές εγκαταστάσεις της, με έκαναν από την πρώτη στιγμή να ενδιαφερθώ για τον Ατρόμητο και να δω με πολύ θετική άποψη τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας που από τις πρώτες εικόνες που έχω γνωρίζω ότι δημιουργεί θερμό κλίμα στο γήπεδο μας”.

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί και τυπικά ο Έρικ Πέρσον. Ο Σουηδός επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος του 25χρονου και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μιάλμπι, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός του.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την ποδοσφαιριστή Erik Pärsson. O Σουηδός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιανουάριο και φόρεσε εφτά φορές τη φανέλα της σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

To Top