Ανακοίνωσε Τζουγκαράκη ο Πανιώνιος

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Τζουγκαράκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν βοήθησε στην άνοδο του Ηρακλή.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 33χρονος σέντερ είχε αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και με τον Αρκαδικό, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Basket League, όπου και θα επιστρέψει αλλά με διαφορετική ομάδα.

Αναλυτικά: “Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Σάββα Τζουγκαράκη και τον καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια…

Ο 33χρονος και ύψους 2,08 σέντερ είναι γεννημένος στα Χανιά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα μας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο από την Α2 κατηγορία.

Ο πολύπειρος σέντερ έχει παίξει για τρία συνεχόμενα χρόνια (2015-2018) στον Αρκαδικό, έχοντας με την ομάδα της Τρίπολης την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Basket League όπου και θα επιστρέψει φέτος.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές ομάδες, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα των: Αετού, Ηλυσιακού, Αμύντα, Παγκρατίου, Νήαρ Ηστ, Αλίμου και Π. Φαλήρου.

Με τον Αρκαδικό είχε την πιο παραγωγική του σεζόν (2017-18), όπου μέτρησε 16,3 πόντους και 7,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 4,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής σε 30 παιχνίδια.

Καλώς ήρθες στον Ιστορικό, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία…”.

To Top