Ανακοίνωσε τον Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ, προχωράει του Μάνταλου στην Αλ Νασρ

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος βρισκόταν από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, πέρασε το απόγευμα της Τρίτης τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Μάλιστα μετά την είσοδό του, ο Ανσαριφάρντ συνάντησε και τον Δημήτρη Μελίσσανίδη, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο του από το μεσημέρι για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης καλωσόρισε τον Καρίμ, αποχωρώντας στη συνέχεια.

Ο Ιρανός φορ υπέγραψε το συμβόλαιό του ως το 2023 με τους κιτρινόμαυρους και ανακοινώθηκε αρχικά από τα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «11».

Την ίδια ώρα, η Αλ Νασρ έστειλε εγγράφως το πρωί της Τρίτης την πρότασή της στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου. Ακόμη δεν υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, ωστόσο η υπόθεση «τρέχει» και φαίνεται να οδεύει προς θετική κατάληξη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων, ωστόσο όλα δείχνουν πως η Ένωση θα τα βρει οριστικά με την Αλ Νασρ για την παραχώρηση του αρχηγού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νέα βελτιωμένη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης δεν ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαινόταν να ικανοποιεί την Ένωση. Την ίδια στιγμή, το συμβόλαιο που δίνει ο σύλλογος των ΗΑΕ στον Μάνταλο ανέρχεται με τα μπόνους στο 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά αφήνει εκτός τελικού Κυπέλλου τον Πέτρο Μάνταλο καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, η οποία αναμένεται πλέον να ολοκληρωθεί.

To Top