Ανακοίνωσε τον Ντάλσιο του Ιωνικού ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντάλσιο, που υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κιτρινομπλέ», μέχρι το 2024.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Γουινέα-Μπισάο, έμεινε ελεύθερος μετά από μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Super League.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2014 με τα χρώματα της Μπελενένσες και στη συνέχεια πέρασε από τη Β ομάδα της Μπενφίκα, την Ρέιντζερς και τον Παναιτωλικό. Σε διεθνές επίπεδο, έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας στο τμήμα Κ 19 και Κ 20, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πορτογαλική πόλη Πραγκάλ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Euciodalcio Gomes (εν συντομία Dalcio) για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024.

Ο Dalcio είναι 26 ετών (22/05/1996) και κατάγεται από την Guinea-Bissau. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του ομάδα. Αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας (U19 και U20), αφού γεννήθηκε στην πορτογαλική πόλη Pragal.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2014 με τα χρώματα της Belenenses και στη συνέχεια στις Benfica B’, Rangers, Παναιτωλικό και Ιωνικό.

Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κεντρικού άξονα.

Καλωσορίζουμε τον Dalcio, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος».

To Top