Ανακοίνωσε τον Φάρλεϊ Ρόσα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, Φάρλεϊ Ρόσα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Παίκτης του Ατρομήτου με κάθε επισημότητα είναι ο Φάρλεϊ Ρόσα. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Al-Ettifaq.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε για μία διετία στον Παναιτωλικό, μετρώντας 11 γκολ και 9 ασίστ σε 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Φάρλει Ρόσα(Farley Rosa)!

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είχε προκαλέσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό τη διετία 2016-18 αφού στα κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν η ταχύτητα, η πολύ καλή τεχνική και η άνεση του να παίζει και με τα δύο πόδια. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Ρόσα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, τόσο ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ όσο και ως κεντρικός επιτελικός μέσος. Στην καρίερα του εκτός από τον Παναιτωλικό έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κρουζέιρο Κ17, Σπόρτινγκ Λισαβόνας Κ19, Σεβαστοπόλ, Μόντε Αζούλ, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας και Αλ Ετιφάκ. Ο Φάρλει έχει παραστάσεις και από Europa League αφού έχει σημειώσει και 6 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού».

To Top