ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσε τρεις παίκτες η Σπάρτη

Ανακοίνωσε τρεις παίκτες η Σπάρτη.

Ο λόγος για τον 28χρονο μέσο από το Μαλάουι Ταουόνγκα Τζιμόντζι, ο οποίος πέρσι ήταν στην Κύπρο για την ΑΕΖ Ζακακίου και παλαιότερα είχε περάσει από Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά, τον 24χρονο επιθετικό από την Γκάνα Έρικ Γουόρντεν, που κατέγραψε πέρσι με την Καλλιθέα 28 συμμετοχές και 3 γκολ, έχοντας βρεθεί στο παρελθόν σε Φωκικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου και ΟΦΗ, αλλά και τον 25χρονο μέσο Διονύση Μπέλη, που πέρσι είχε με την Καλλιθέα 28 συμμετοχές και 2 γκολ και στο παρελθόν είχε φορέσει επίσης τις φανέλες του ΑΟ Περιστερίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Απόκτηση Μπέλη
Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Διονύση Μπέλη, ο οποίος τα τελευταία τρία αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, καταγράφοντας 65 συμμετοχές και 9 γκολ στη Football League. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Γουόρντεν
Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Έρικ Γουόρνεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Καλλιθέα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Chimodzi
Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Tawonga Chimodzi, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη χώρα μας σε Ηρακλή Ψαχνών και Πλατανιά και πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο και την ΑΕΖ Ζακακίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

To Top