ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοίνωση ΑΣ για τη συνάντηση με ΕΕΑ: “Η Επιτροπή αποφάσισε να συνδράμει για να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εκκαθάριση”

Τα όσα συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, όπου το παρών έδωσε ο Άρης, γνωστοποιεί με ανακοίνωση του ο ΑΣ. Αναλυτικά: 

Συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΑΡΗ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κ. Γιάννη Ψηφίδη και τους νομικούς κ.κ. Αργύρη Αργυριάδη και Χρήστο Γρόλλιο.

Οι εκπρόσωποι του ΑΡΗ ζήτησαν και πήραν αναβολή για την επίσημη ακροάση, στην οποία είχαν κληθεί να παραστούν από την ΕΕΑ καθώς ο κ. Αρης Μαστρογιάννης, δικηγόρος που κατ’εξοχήν χειρίζεται την υπόθεση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν είχε την άδεια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών να παραστεί, λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.

Ωστόσο, οι κ.κ. Ψηφίδης, Αργυριάδης και Γρόλλιος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν άτυπα τα μέλη της ΕΕΑ σχετικά με την πορεία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, εξηγώντας τα βήματα που έχουν γίνει και τις αντικειμενικές νομικές δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στην εξέλιξή της και στις οποίες ο ΑΡΗΣ δεν είναι σε θέση να παρέμβει . Στο σημείο αυτό μάλιστα η επιτροπή αποφάσισε να συνδράμει από τη δική της πλευρά και με δικά της μέσα προκειμένου να επισπευσθούν συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να δρομολογηθούν ταχύτερα μόνο με πρωτοβουλία του Δημοσίου και του ΙΚΑ και όχι του ΑΡΗ και αφορούν το ακίνητο του Ρυσίου.

Η παρουσία του ΑΡΗ σήμερα ενώπιον της επιτροπής αλλά και οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει με σταθερά βήματα, καταδεικνύουν ότι ο Σύλλογος έχει κάνει, κάνει και θα κάνει από την πλευρά του ο,τι είναι δυνατόν ώστε δίκαια να αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο στη Football League, σεβόμενος τη νομοθεσία.

To Top