ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση για τη διαιτησία η Ηλιούπολη – Τι υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Άρη

Ανακοίνωση για τη διαιτησία των κ.κ. Κυριοπούλου-Βελώνη του χθεσινού αγώνα με τον Άρη εξέδωσε σήμερα ο ΓΣ Ηλιούπολης, αναφέροντας τα σημεία στα οποία – κατά τη γνώμη των ιθυνόντων της – αδικήθηκε η ομάδα.

Η προσοχή εστιάζεται στο ξεκίνημα του 5ου σετ, που όπως υποστηρίζουν:
«Στεκόμαστε κυρίως στη φάση του 5ου σετ που έγινε αιτία να αναφερθεί ακόμα και το φύλλο αγώνος. Συγκεκριμένα, στο 1-1 του τάι μπρέικ, η αθλήτρια του Άρη, Καετάνο, μετά από μπλοκ που δέχτηκε και αφού η μπάλα είχε βρει στο τερέν του Άρη, έπεσε πάνω στο πόδι του διαιτητή με συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει κάτω. Η πρώτη διαιτητής βλέποντας αυτό (κατά την άποψη μας λανθασμένα) δίνει ως μη γενόμενη τη φάση. Και λέμε λανθασμένα διότι πρώτα έπεσε η μπάλα στο τερέν και κατόπιν έπεσε η παίκτρια του Άρη, όπου αμέσως σηκώθηκε καθώς -ευτυχώς-δεν είχε πρόβλημα και συνέχισε κανονικά» και προσθέτει: «Στη συνέχεια ενώ η διαιτησία έδωσε επανάληψη της φάσης, αντί να κάνει σερβίς ο Άρης, γίνεται περιστροφή από την Ηλιούπολη, την στιγμή που η προπονήτρια κ. Λυκογιάννη ρώτησε εάν είναι σωστές οι θέσεις μας. Οι διαιτητές μας διαβεβαίωσαν ότι είμαστε «οκ» και συνεχίσαμε. Ακολούθησε άσσος από το σερβίς της Βούκοβιτς για να έρθει νέα απόφαση των διαιτητών η οποία ανέφερε ότι έχουν γίνει λάθος περιστροφές της Ηλιούπολης και συνεχίζεται από το 1-1 και όχι από το 3-1 που έγραφε ο πίνακας!!! Άρα το λάθος δεν είναι μόνο στο γεγονός ότι γύρισε πίσω το σκορ αλλά και ότι δε βλέπει σωστά ο διαιτητής ποιος είναι στο σερβίς».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Άρη υποστηρίζουν πως δεν ευνοήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, απεναντίας, μάλιστα, αδικήθηκαν κατάφορα στο 24-24 του 4ου σετ, όταν και το σκορ θα έπρεπε να γίνει 25-24 υπέρ τους και να κάνουν σημαντικό βήμα για το 3-1 και την κατάκτηση ενός «καθαρού» τριπόντου. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» έχουν περισσότερα παράπονα από τον β΄ διαιτητή, κ. Βελώνη, που έδωσε πολλά εσφαλμένα σφυρίγματα.

To Top