Ανακοίνωση Ηρακλή για διαιτησία: «Απαιτούμε ισονομία…»

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και αναφερόμενη στη διαιτησία, τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει καμία άλλη αδικία εις βάρος της και ζήτησε ισονομία σε όλους της τους αγώνες, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει όλους τους υπεύθυνους φορείς ότι δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει καμία άλλη αδικία εις βάρος της.

Δεν θα πρέπει κανένας να πιστέψει ότι η απουσία των φιλάθλων μας, δίνει βήμα σε ενέργειες ή συμπεριφορές που είναι αντίθετες με την αγωνιστική ισονομία.

Η ομάδα μας, παρόλο που μπορεί να μην έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα στον προηγούμενο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, συνεχάρη την διαιτητική τετράδα για την εξαιρετική απόδοση που είχε και για τον τρόπο που αντιμετώπισε και τις δύο ομάδες.

Το ίδιο θα πρέπει να γίνει κι αυτή την Κυριακή. Η ομάδα μας δεν πρόκειται να δεχτεί διαιτησίες σαν αυτές που είχαμε κόντρα στον Αιολικό και κυρίως στο εντός έδρας παιχνίδι μας με την Κοζάνη… Διαιτησίες που ξεκάθαρα στέρησαν βαθμούς κρίσιμους για τη σωτηρία μας… βαθμούς με τους οποίους αυτή τη στιγμή θα ήμασταν στην πρώτη θέση.

Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που μας έχουν φτάσει τις τελευταίες ημέρες να μην είναι αληθείς. Ελπίζουμε ότι ο διαιτητής και οι συνεργάτες του στον κυριακάτικο αγώνα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αντιμετωπίσουν ανεπηρέαστοι και με σεβασμό και τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες.


To Top