ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοίνωση-κάλεσμα του Super3: “Όλοι στην πρώτη προπόνηση της Αρειανάρας μας!»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Super3 με αφορμή την αυριανή πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά: 

Τη Δευτέρα ο ΑΡΗΣ μας, η ομάδα για την οποία ζούμε και αναπνέουμε από μικρά παιδιά θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση.

Ναι… Οι εποχές που 18.000 κόσμος κατεύθαναν από παντού έχουν περάσει…

Ναι… Ο κόσμος της ομάδας αηδίασε και αγανάκτησε με όσα τραγικά έζησε…

Ναι… Ο κόσμος θέλει να δει πράξεις και όχι λόγια για να πειστεί…

Παράλληλα όμως θα πρέπει να δει και να αντιληφθεί τον πόλεμο τον οποίο δέχεται η ομάδα του. Έναν πόλεμο όπου το κάθε τυχάρπαστο αρχιδάκι μπορεί να βγει και να πετάξει την μαλακία του μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ίντριγκες και προβλήματα ακριβώς επειδή βλέπουν ότι ο ΑΡΗΣ επιστρέφει. Ποντάρουνε στην εσωστρέφεια και στη διχόνοια για να σταματήσουν την οποιαδήποτε προσπάθεια επιστροφής της ομάδας.

Δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας ενδιέφερε ποτέ ποιοι παίκτες θα παίζουν ή θα αποκτηθούν και αυτό γιατί ο ΑΡΗΣ έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Προπονητή τον οποίο δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη μας. Έχει μεγαλομέτοχο ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το τι θα συμβεί ή όχι. Η δική μας δουλειά είναι να στηρίζουμε την ομάδα με κάθε τρόπο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν καλούμε ΟΛΑ τα μέλη μας, τους Συνδέσμους του ΑΡΗ αλλά και ΌΛΟ το λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ σε μαζικότατη παρουσία στην πρώτη προπόνηση του ΘΕΟΥ ΑΡΗ έτσι ώστε να λάβουν το μήνυμα… Ένα μήνυμα το οποίο μοιάζει με άγριο θηρίο παγιδευμένο σε κλουβί που πασχίζει για την ελευθερία του…

Ένα μήνυμα που θα βγει μέσα από τα εσώψυχα μας…

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ… και θα μας νιώσετε όπως πρέπει και όπως σας αρέσει…

Υ.Γ. Πολύς λόγος για το μπάσκετ το οποίο κάποιοι ξεχνάνε ότι ακόμα πληρώνει χρέη… Με το καλό όταν ξεμπερδέψουμε να κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική. Άλλωστε ο προπονητής για να υπέγραψε κάτι θα ξέρει παραπάνω, κάπου θα βασίστηκε.

Υ.Γ.2 Προς συγκεκριμένο μέσο… Αλλάξτε ρότα γιατί σας βλέπουμε τις αναμεταδόσεις των αγώνων του ΑΡΗ σε μπάλα και μπάσκετ να τις κάνετε μέσω SKYPE… Τσάτσοι της ρώσικης στέπας…

Υ.Γ.3 Μετά τη Δράμα όπου συναντηθήκαμε με αδέρφια από Θράκη και Ανατολική Μακεδονία, στα Γιαννιτσά όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με αδέρφια από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και της Ημαθίας, την Κατερίνη στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ψηστήρι, επόμενο μας ραντεβού με όλα τα αδέρφια της Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Σύντομα θα ανακοινωθεί τόπος και χρόνος.

Πλήρης αναδιοργάνωση του οπαδικού κινήματος του ΑΡΗ σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

Ψηλά οι σημαίες του ΘΕΟΥ ΑΡΗ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια, έχουμε πόλεμο και σαν στρατιώτες που είμαστε θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να κερδίσουμε… και ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ…

Υ.Γ. 3+1 Μετωπική σύγκρουση σε ΟΛΑ τα επίπεδα για έναν ΑΡΗ μεγάλο… Ασταμάτητο τραγούδι και στήριξη για την ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ μας.

ΟΛΟΙ διαρκείας, ΟΛΟΙ μέλη στον Α.Σ., ΟΛΟΙ στην πρώτη προπόνηση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, ΟΛΟΙ μαζί μια γροθιά…

ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ
ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3

To Top