ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση καταπέλτης του Super 3 με “πυρά” για τον Μπαλτάκο!

Ανακοίνωση καταπέλτης του Super 3 με “πυρά” για τον Μπαλτάκο!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Κάποια στιγμή πριν από χρόνια εκμεταλλευόμενος τον πολιτικό και τον κομματικό σου ρόλο, πηγές να διεκπεραιώσεις μια εργολαβία. Απ’ ότι καταλάβαμε εκ του αποτελέσματος, τα έκανες μαντάρα. Αλλά τα έκανες μαντάρα γιατί σε αυτήν τη χώρα όπως είναι δομημένη, όποιος με κάποιο τρόπο έχει κάποιο αξίωμα πιστεύει ότι είναι και ο Καίσαρας στο ρόλο που έχει αναλάβει.(Να θυμηθούμε τα βιντεακια σε κάποια δωματιάκια της βουλής που θέλατε να λύσετε την μπουγάδα??)

Βέβαια εμάς δε μας αφορά το αποτέλεσμα, αλλά αναφερόμαστε στον δολοπλόκο τρόπο που προσπαθείτε να λύσετε την μπουγάδα σας, την αλαζονεία που διαθέτετε και το ακαταλόγιστο που νομίζετε σας παρέχει η εξουσία σας. Εκ του αποτελέσματος σε εκείνη τη φάση απέτυχες.

Το τελευταίο διάστημα μέσω της αθλητικής εξουσίας έχεις αναλάβει μέσω του θεσμού που εκπροσωπείς, μια άλλη εργολαβία. Θα κρατήσουμε τον τρόπο σκέψης σου από την πρώτη και είμαστε σίγουροι πως και τώρα έτσι συμπεριφέρεσαι, νομίζοντας ξανά πώς έχεις το ακαταλόγιστο λόγω της δύναμης που διαθέτεις , την εξουσία και τη δύναμη να φέρεις σε πέρας την αποστολή σου, σε σημείο να δείχνεις ανάγκη προβολής και δύναμη εξουσίας. Δεν ξέρουμε τον λόγο της συγκεκριμένης αθλητικής εργολαβίας, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μια εμμονή με τον ΑΡΗ.

Αν κρίνουμε ότι μία και μοναδική φορά φέτος σχολίασες διαιτητική φάση σε διαμαρτυρία του σωματείου για αδικία, πράγμα που δεν είναι ούτε ο ρόλος σου ούτε υποτίθεται ήσουν ο υπεύθυνος για αυτό εκτός και αν έχεις μύγα και μυγιάζεσαι. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αντεγκλήσεις σου και η στιχομυθία επί προσωπικού με τον πρόεδρο του ΑΡΗ δε μας αφορά και δε μας ενδιαφέρει επί προσωπικού.

Έχουμε καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια πως σε αυτό το σινάφι του ποδοσφαίρου και κάθε αθλητικού γεγονότος, θεωρούμε δεδομένο πως εκεί που φτύνεστε-γλείφεστε και εκεί που γλείφεστε-φτύνεστε αναλόγως τι εξυπηρετεί το κάθε αποτέλεσμα. Τρανταχτό τελευταίο παράδειγμα ο εύσωμος δήμαρχος και το πως κάθεται κλαρίνο εκεί που μέχρι εχθές ούρλιαζε αλλά σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση πως όλοι θα πάνε εκτός από εμάς. Η πολιτεία το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια του κάθε διορισμένου καουμπόη της. Δεν υπάρχουν θεσμοί, δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν τίποτα.

Βαράς έναν νταλκά με τον ΑΡΗ. Δεν ξέρουμε γιατί, μπορεί να είναι δικαιολογημένος γιατί ακόμα και τα πρόστιμα που κληθήκατε να πληρώσετε τελευταία, έδειχνε μια εμμονή του προκατόχου σας η οποία συνεχίζεται και από εσάς.

Μπορεί αυτός ο νταλκάς να είναι δομημένος πριν από αρκετά χρόνια. Γιος σου είναι, επιχειρησιακό σχέδιο πήγε να εκπληρώσει στο ΟΑΚΑ, μπορεί να είναι και το μόνο που έχει αποτύχει και για αυτό να σας έχει πειράξει πολύ. Δεν ξέρουμε από που είναι η εμμονή σου, ίσως είναι δομημένη από μια επαγγελματική σχέση που είχες με κάποιους που είχαν σκοπό να εξαφανίσουν τον ΑΡΗ άσχετα αν το κατάφεραν ή όχι και εσύ απλά τώρα να γυρνάς πίσω τα ρέστα.

Με λίγα λόγια και απλά στον οποιονδήποτε πρόεδρο επί προσωπικού, στις εντάσεις σας, στις διενέξεις σας, να σε πει και να τον πεις ό,τι θέλετε.

Το είπαμε και πριν. Εσείς εκεί που τρελαίνεστε, εκεί φιλιέστε. Το μες την αλαζονεία σου , στην επίδειξη δύναμης σου , θεσμικής δύναμης σου , να αναφέρεις ότι “εγώ θα γ@μη$ω όλο τον ΑΡΗ” , ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ , ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Η πρακτική σου και ο τρόπος σκέψης σου , η αλαζονεία και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τη δύναμη σου , δείχνει πως είναι μέχρι και σήμερα δομημένο αυτό το σάπιο κράτος με άτομα σαν και σένα στην κεφαλή.

Ο καουμπόης παίρνει τη θέση και δε βλέπει κανέναν, εκπληρώνει προσωπικούς στόχους και δικές του εργολαβίες. Τέτοιος καουμπόης είσαι, καουμπόηδες σαν εσένα υπάρχουν πολλοί σε αυτό το κράτος και για αυτό σας φτύνουν όλοι, τέτοιος καουμπόης ήταν ο παιδόφιλος-μαστροπός στην Αθήνα που με πρόσχημα 10 φωτογραφίες με πολιτικούς έκανε επίδειξη δύναμης. Από τέτοια καουμποϊλικια καταλήξαμε και στην τελευταία τραγωδία, από το αίσθημα δύναμης και καβάτζας, του τύπου διορίζουμε όποιον θέλουμε, όπου θέλουμε.

Στα δικά μας τώρα. Τα λάθη, τις παραλείψεις, τα σκατα, τις μ@λ@κίες, τα δικά μας μες την οικογένεια του ΑΡΗ τα ξέρουμε. Δε σου δίνει κανένας το δικαίωμα να έχεις αυτή τη στάση και αυτή τη συμπεριφορά. Εσύ θα γ@μή$εις όλο τον ΑΡΗ?????Εσύ ρε κομπλεξικέ εξουσιοδότησες τον εαυτό σου να ξεστομίσει τέτοια αηδία?????στα π@π@ρι@ μας τι θα κάνεις εσύ με τον καρυπιδη, αν θα το χοντρύνετε ή αν θα το λήξετε.

Θα ζητήσεις επί προσωπικού συγγνώμη και θα δώσεις διευκρινίσεις για τον πατέρα μας, τη μάνα μας, τα παιδιά μας, τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες που κλαίνε για αυτό το σωματείο και στεναχωριούνται. Όπως έδωσες διευκρίνιση-μία και μοναδική- σε μία διαμαρτυρία του Άρη για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα άλλων. Για αυτόν τον λόγο είσαι υποχρεωμένος στη συνείδηση τη δική μας να δώσεις και άλλη μια διευκρίνηση τώρα.

Επειδή ξέρουμε πως διαχειρίζεστε τέτοιες εξουσίες όπως το -6 με τα δελτία, πρόστιμα , διαρροές όπως με τον Σιαμπάνη, ας έχουν το νου τους εκεί στην παε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους , θεωρώντας δεδομένο πως θα τους ψάχνετε για να λύσετε την εργολαβία σας.

Πάντως να ξέρετε ένα πράγμα.

Δισεκατομμυριούχο πρόεδρο δεν έχουμε για να σας έχει βολεμένους. Αν το συνεχίσετε, να είστε σίγουροι με τον τρόπο που το πηγαίνετε και στην ποδοσφαιρική εξουσία και την εοκ,γιατί και εκεί κάτι τρέχει τελευταία, μέσα στην πόλη εκδήλωση δε θα κάνετε. Δεν είναι απειλή ούτε βία. Είναι τρόπος αντίδρασης για να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε, το σωματείο που λατρεύουμε είναι η μάνα μας, ο πατέρας μας , οι παππούδες μας, απλά εσύ ξεφυγες και γουστάρεις να μας γ@μη$εις και όλους. Συνέχισε το λίγο ακόμα και θα έχει πολλή πλάκα, να είσαι σίγουρος. Όσο και να προσπαθείτε να μας περάσετε τη λέζα της αλητείας, από την τελευταία διαμαρτυρία 10 χιλιάδων ανθρώπων με παιδιά,ηλικιωμένους ανάμεσα μας , αυτομάτως είναι δύσκολο να είναι 10 χιλιάδες αλήτες.

Το κατάλαβες λοιπόν κύριε εργολάβε?? Πολιτικέ,αθλητικέ εργολάβε και διεκπεραιωτή? Την επόμενη βδομάδα μπορεί να πίνεις καφέ με τον πρόεδρο του ΑΡΗ στο Κολωνάκι. Δεν αλλάζει κάτι όμως σε αυτήν την τοποθέτηση. ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ. Και ας μην μας γουστάρεις , για τους δικούς σου λόγους. Θα γ@μη$εις και όλο τον ΑΡΗ πανάθεμα σε..

Κλείσατε συνδέσμους, κλείσατε τρένα, δάση, ποτάμια, αυτήν την νοοτροπία “έχω εξουσία, μιλάω και κάνω ό,τι γουστάρω ” ποτέ θα την κλείσετε σε ένα κουτάκι και θα την καταπιείτε ? Για σενα μπορεί να είμαστε κοινωνικά σκουπίδια. Αλλά είμαστε ανακυκλώσιμα. Η νοοτροπία η δικιά σας είναι σκουπίδια σε χωματερή και για κάψιμο.

Εσείς προάγετε τη βία, εσείς καλλιεργείτε τη βία, εσείς είστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία. Από σήμερα είσαι υπεύθυνος να βγεις και να ζητήσεις συγνώμη από τον κόσμο.

Υ.Γ. Φέτος καταφέρατε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τα κάνετε σκατά. Σώστε ό,τι σώζεται, για εμάς διοικείτε τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, απαγορεύεται σε ένα γήπεδο που βράζει, να κάθεται όλο το σταφ και το τιμ στον πάγκο εκτός τόπου και χρόνου, εκτός αντίληψης το τι γίνεται παραδίπλα, άνευροι λες και βγάζει ο καθένας την ντάγκλα του για τον δικό του λόγο. Δίπλα αλώνιζαν στον πάγκο, προκαλούσαν τον κόσμο, επηρέασαν τον κάθε τυχάρπαστο που φέρανε να διαιτητεύσει και στο var αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, κάνανε ό,τι θέλανε, λες και βγήκαν για πικνίκ το σαββατοκύριακο στην εξοχή. Ο κόσμος έβραζε και εσείς κατά 90% ήταν λες και ήπιατε 150 βαλεριάνες ο καθένας.
Συνειδητοποιήστε που είστε”.

To Top