Ανακοίνωση Λεβαδειακού, αλλά “ξέχασε” την… ταμπακιέρα για την απαγόρευση

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τα εισιτήρια με Άρη, μετά την απαγόρευση και της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των κιτρινόμαυρων αναφέρει ότι τα εισιτήρια θα είναι αποκλειστικά για τους φίλους της τοπικής ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Λεβαδειακός στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η απαγόρευση ήταν θέμα Βασιλειάδη, “ξεχνώντας” ότι προκλήθηκε από την άρνηση του Γιάννη Κομπότη.

Επίσης για την ιστορία: ο μέσος όρος των εισιτηρίων του Λεβαδειακού είναι 1.302.

Αναλυτικά:

Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη απαγορεύεται κάθε οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς και  διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων του ΑΡΗ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
[…]

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε ΑΡΗΣ,καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της18 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 27.01.2019 και ώρα 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ.3 του Ν.4410/2016,με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση κα έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθημένου θεατή.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

                                                          ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                                                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ»

 Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι  εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) από αυριο Παρασκευή   25/1/2019     μέχρι τη  Κυριακή  27/1/2019.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,

στην Πλατεία Μαγιάκου :

Παρασκευή   25/1/2019     10:00 έως 18:00

Σάββατο 26/1/2019     10:00 έως 15:00

Κυριακή  27/1/2019     10:00 έως 13:00

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
  • Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:

  • Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.
To Top