ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”, η αντίδραση του Άρη στην γεμάτη αιχμές ανακοίνωση της Λαμίας!

Μετά την ήττα στα Τρίκαλα, η Λαμία, που πλέον… ζορίζεται καθώς μετά τις διαδοχικές γκέλες της ο Άρης την πλησίασε στους τρεις βαθμούς, έβγαλε (ξανά) ανακοίνωση. Σε αυτή ουσιαστικά έλεγε πως την κυνηγάει η διαιτησία, λειτουργώντας προς όφελος των κιτρινόμαυρων.

Πριν από λίγο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Metropolis) πέταξε… λάσπες στον ανεμιστήρα, χωρίς να μιλήσει με ονόματα, αν και υποσχέθηκε να το κάνει.

Όλα αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Φθιώτιδας, προκάλεσαν την αντίδραση… κύκλων του Άρη, οι οποίοι μεταξύ άλλων έλεγαν…:

“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί… Η Λαμία είναι η μόνη ομάδα που δεν δικαιούται να μιλάει για διαιτησία, όλη η Ελλάδα ξέρει πως είναι η πιο ευνοημένη ομάδα της κατηγορίας. Μήπως να θυμηθούμε τι έκανε ο Καλογερόπουλος στο μεταξύ μας παιχνίδι? Ο,τι άλλο λέγεται είναι για λαϊκή κατανάλωση, γιατί ορισμένοι δεν αντέχουν την ήττα και την πίεση. Εμείς θα μιλήσουμε στο τέλος…

 
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:
«Τα ανθρώπινα λάθη έχουν πλέον τελειώσει. Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές από τη διαιτησία του κυρίου Φωτιάδη στα Τρίκαλα. Μια διαιτησία που από το πρώτο λεπτό διαμόρφωσε αποτέλεσμα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στα επόμενα είκοσι λεπτά φόρτωσε με τέσσερις κίτρινες κάρτες την ομάδα μας.

Αποκορύφωμα το καταφανέστατο πέναλτι στο 56′ λεπτό που δεν δίνεται στην ομάδα μας σε καθαρό χέρι αμυντικού των Τρικάλων!

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 94′ λεπτό με την αποβολή του καλύτερου παίκτη των Τρικάλων Στεφάνοβιτς που θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα που ασφαλώς γνωρίζετε ποιος είναι ο αντίπαλος…

Επειδή θεωρούμε τον Χρήστο Γιαλιά έναν έντιμο παράγοντα του ποδοσφαίρου, ενημερώνουμε ότι η διαιτησία αυτή δεν ήταν ευνοϊκή για να πάρουν τους τρεις βαθμούς τα Τρίκαλα, αλλά να αφαιρέσουν τους τρεις βαθμούς από τη Λαμία!

Αλήθεια ο διαιτητής σε ποια ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδος ανήκει και ποια θα είναι η τιμωρία του από την ΚΕΔ;»

To Top