Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από το “ARIS ATHENS CLUB”

Ανακοίνωση εξέδωσε το ARIS ATHENS CLUB με αφορμή τα όσα έγιναν στην Λιβαδειά.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

To ARIS ATHENS CLUB νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει:

1)   Την «ΠΑΕ Λεβαδειακός» για την άψογη φιλοξενία μιας και για 1η φόρα μπήκαμε στο γήπεδό της με 10 ευρώ εισιτήριο!

2)   Την Αστυνομία που φρόντισε να μας φιλοξενήσει στα ζεστά της γραφεία για να μην κρυώνουμε μέχρι την έναρξη του ματς.

3)   Την «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» που έκανε κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για να προσεγγίσουμε το γήπεδο, να μπούμε σε αυτό χωρίς να μας ενοχλήσουν σεκιουριτάδες και αστυνόμοι και την αμέριστη συμβολή της στο να μην προσαχθεί κανείς Αρειανός στο Τμήμα.

4)   Τον Κομπότη προσωπικά για το απίστευτο, ευρηματικό και διδακτικό διαιτητικό θέαμα που εξασφάλισε και φυσικά τον ίδιο τον πρωταγωνιστή Ιωαννίδη.

υ.γ. κρίμα για τα αδέρφια από Θεσσαλονίκη, Βόλο και αλλού που δεν κατάφεραν ποτέ να μπούνε μέσα, παρά τις άπειρες προσπάθειές τους.

υ.γ.2. από ότι αποδείχθηκε κινήθηκαν θεοί και δαίμονες για να παίξει ο ΑΡΗΣ χωρίς το λαό του. Έρευνες, παρακολουθήσεις, προσαγωγές, κλεισίματα δρόμων, ανακρίσεις έξω από το γήπεδο, ψαχτήρια, τα πάντα… μετά το τέλος του ματς καταλάβαμε και το γιατί.

υ.γ.3. Λάμπρο έγραψες πάλι παικταρά! Εσύ καφεδάκι, μπυρίτσα, φαγητάκι, η ομάδα σφαγμένη και στους φιλάθλους του ΑΡΗ να  φέρονται σαν κοινούς εγκληματίες.

Υ.γ.4. εμείς το είπαμε, το κάναμε και θα το κάνουμε:

Στήριξη και μάχη μέχρι τέλους

*”η ανακοίνωση αυτή, εστάλη και στα ενημερωτικά site που
καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΑΡΗ, τα οποία, ως διά μαγείας,
παρέλειψαν να αναφέρουν το ότιδήποτε για την μεγάλη
ταλαιπωρία που πέρασε ο λαός της ομάδας χτες”»!

Το PRESSARIS οφείλει να ενημερώσει πως ουδέποτε έλαβε την συγκεκριμένη ανακοίνωση χθες. Αν την είχε λάβει, θα την είχε δημοσιεύσει, όπως κάνει πάντα.

To Top