ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση της Δόξας Δράμας: “Ξεκινάμε την εκκαθάριση, παρά τη καθυστέρηση”

Tην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιεί και επίσημα την έναρξη της διαδικασίας της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, προέβη η Διοικούσα Επιτροπή της Δόξας Δράμας.

«ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. σε συνεργασία με την διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας αποφάσισε να εκκινήσει τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Είναι γεγονός πως καθυστερήσαμε αρκετά να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες αυτές, αν και η επίλυση του ζητήματος αυτού αποτελούσε μία από τις βασικές προτεραιότητές μας.

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο ότι πρωταρχικοί στόχοι της διοίκησής μας ήταν η διάσωση της ομάδας μας από τη δεινή κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει με τον εκούσιο υποβιβασμό της από την Β΄ Εθνική κατηγορία το καλοκαίρι του 2014 και η οικονομική σταθερότητά της.

Πιστεύουμε πως έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου προς την κατεύθυνση αυτή και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δραμινούς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι η διοίκησή μας θα συνεχίσει το έργο της, με σύνεση και λογική, για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ξανακάνει περήφανους τους φιλάθλους της.

Και από την προσπάθεια αυτή κανείς δεν πρέπει να λείπει. Άλλωστε, είχαμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής μας με την Δόξα ότι όλοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στο δύσκολο αυτό έργο είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Γιατί η Δόξα ανήκει σε όλους τους δραμινούς και όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας.

Αντιλαμβανόμενοι, όμως, πως το ζήτημα της εκκαθάρισης μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στις όποιες προσπάθειες κάνουμε και παρά το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος που απαιτεί η διάλυση της παλιάς ΠΑΕ, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες εκκαθάρισής της.

Το κόστος της εκκαθάρισης θα ανέλθει στο ποσό των 30.000 ευρώ και γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δραμινούς να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή. Για το σκοπό αυτό πρόκειται να εκδώσουμε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. Επίσης, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καταθέτει χρήματα στους παρακάτω λογαριασμούς :

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5241-055947-975 GR 5901722410005241055947975

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ: 00536635001-4 GR 7609510010000005366350014

Ηλίας Βουγιουκλής

Επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ»

To Top