Ανακοίνωση της Θύρας 4: «Στηρίζουμε τον Μπούση»

Σε κατάσταση αβεβαιότητας βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς ο Μιχάλης Μπούσης προχώρησε πρόσφατα σε μία κίνηση που θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον του στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του club έσβησε από τα social του κάθε ανάρτηση που είχε κάνει για την ομάδα, ενώ λίγο αργότερα σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και ο γιος του, κάτι που «φωτογραφίζει» την ενόχλησή τους για το ύφος των αποδοκιμασιών που υπήρξαν, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που υπήρξαν.

Ο Μπούσης δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ πήραν, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, θέση για τα δρώμενα. Οπου και τόνισαν την πλήρη στήριξή τους προ το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα η «Θύρα 4» ανέφερε τα εξής: «Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε ξανά δημόσια θέση και πιστέψτε μας είναι κάτι που το σιχαινόμαστε γιατί εμείς πράττουμε με έργα και όχι με λόγια. Αλλά για ακόμα μια φορά η σιωπή μας εκλαμβάνεται από ορισμένους ως αδυναμία.. Παίρνουμε για ακόμα μια φορά θέση δημόσια γιατί δεν πρόκειται ν’ ανεχτούμε και είναι και προειδοποίηση άλλα παιχνίδια στις πλάτες του ΟΦΗ και του κόσμου του. Επειδή λοιπόν εμείς έχουμε μάθει να είμαστε ΠΑΝΤΑ στην πρώτη γραμμή και δεν κρυβόμαστε στις σκιές όπως κάνουν τόσοι άλλοι δηλώνουμε τα εξής λίγα και αν χρειαστεί θα τα πούμε και πιο αναλυτικά: Στηρίζουμε τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Μιχάλη Μπούση μέχρι τέλους. Όπως κάνουμε από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στον ΟΦΗ μας και όπως θα συνεχίσουμε να κάνουμε με τα όποια λάθη έχει κάνει γιατί ακόμα και αυτά δεν έγιναν ποτέ σκόπιμα και εις βάρος της ομάδας μας.

Καταδικάζουμε τις προσωπικές επιθέσεις προς τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειας του. Εμείς έχουμε βάλει μπροστά τα πρόσωπα μας, μας ξέρετε όπως και τα ονοματεπώνυμα μας και ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από έναν υπολογιστή ή ένα κινητό. Έτσι και τώρα λέμε παντελονάτα, αντρικά και αρσενικά πως αυτά δεν εκπροσωπούν τον κόσμο του ΟΦΗ ούτε τον αντιπροσωπεύουν».

 

To Top