Ανακοίνωση της ΚΑΕ για Ντίμη: “Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και τον καλούμε να αναθεωρήσει τις απόψεις του”

Ανακοίνωση για την σημερινή τοποθέτηση του Ντίμη Παπαϊωάννου, που τόνισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον Άρη, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, τονίζοντας πως πρέπει να σωπάσουν όλοι όσοι έχουν στόχο τη διχόνοια και την καταστροφή, γιατί ο σύλλογος χρειάζεται ενότητα, συσπείρωση και ομοψυχία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Με μεγάλη μας έκπληξη, αλλά και θλίψη, πληροφορηθήκαμε την οργή και την πικρία που εξέφρασε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου. Ένας άνθρωπος που ανιδιοτελώς βοηθά εδώ και πολλά χρόνια τον ΑΡΗ, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στο τμήμα του μπάσκετ. Η βοήθειά του, όμως, δε σταμάτησε ποτέ εκεί και όποτε χρειάστηκε συνέβαλλε οικονομικά σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας. Και όλα αυτά χωρίς να έχει την παραμικρή απαίτηση, κάνοντάς το απλά και μόνο για να προσφέρει στη μεγάλη του αγάπη, που λέγεται ΑΡΗΣ.

Χωρίς να γνωρίζουμε προσωπικά ποιοι είναι αυτοί οι «ανώνυμοι», οι οποίοι έφτασαν τον άνθρωπο που πάντα κρατούσε και κρατά χαμηλούς τόνους, στο σημείο να εξοργιστεί και να εκφραστεί δημόσια για όσα ακούγονται σε βάρος του, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αν στη θέση του κ. Παπαϊωάννου βρίσκονταν άλλοι τρεις άνθρωποι με αυτό το ήθος και την αγάπη προς τον Σύλλογο, ο ΑΡΗΣ σήμερα δε θα είχε φτάσει στο σημείο της καταστροφής όπου βρίσκεται.

Ανέκαθεν στον ΑΡΗ τέτοιου είδους άνθρωποι εκδιώκονταν από κάποιους που δεν ήθελαν ο ΑΡΗΣ να είναι υγιής. Είμαστε σε θέση, όμως, να γνωρίζουμε την βοήθεια που έχει προσφέρει ο κ. Παπαιωάννου, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και η προσφορά του και η στάση του ηθικά είναι πολύ μεγάλη.

Ας φροντίσουν, λοιπόν, όλοι αυτοί που μόνο τη διχόνοια και την καταστροφή έχουν ως στόχο τους και των οποίων τα κίνητρά δε γνωρίζουμε, να σωπάσουν, γιατί τέτοιους ανθρώπους ο ΑΡΗΣ τους χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές που περνά. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η εύρεση ενός επενδυτή που θα βγάλει την ομάδα μας από το οικονομικό αδιέξοδο, όμως, κάτω από τέτοιες συνθήκες, με κατηγορίες και ψέματα, αυτός ο στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί. Χρειάζεται από όλους μας ενότητα, συσπείρωση και ομοψυχία. Οι ευθύνες όλων αυτών που διοίκησαν τον ΑΡΗ τόσα χρόνια είναι γνωστές σε όλους, καθώς και ποιοι στήριζαν αυτή την άρρωστη κατάσταση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τέλος, τον κ. Παπαιωάννου για την προσφορά του στο τμήμα μας και τον καλούμε να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να αγνοήσει όλους αυτούς που τον κατηγορούν”.

 

To Top