ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια του τελικού: “Προτεραιότητα στα διαρκείας PLATINUM και GOLD, νεότερη ενημέρωση για τα υπόλοιπα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι  διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του «Nick Galis Hall».

To Top