ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τους κατόχους διαρκείας και το πακέτο εισιτηρίων για τους “32” του Γιούροκαπ

Με ανακοίνωσή της πριν από λίγο η ΚΑΕ ενημέρωσε πως μέχρι αύριο το βράδυ έχουν την δυνατότητα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να διατηρήσουν τις θέσεις τους στους ευρωπαϊκούς αγώνες για την φάση των “32” του Γιούροκαπ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Άρης Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας ότι αύριο Δευτέρα (04/01) στις 20:00 λήγει η προθεσμία που έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να κρατήσουν τις θέσεις τους στη φάση Last 32 του Γιούροκαπ. Από την Τρίτη 05/01, οι εν λόγω θέσεις θα είναι ελεύθερες για όλους τους φιλάθλους του Άρη.

Η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το Last 32 συνεχίζεται από αύριο (12:00 – 20:00) στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, την Τρίτη με το ίδιο ωράριο και την Τετάρτη 06/01, ανήμερα του αγώνα με τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα, μέχρι την έναρξη του αγώνα (19:00). Υπενθυμίζεται ότι τις ίδιες ώρες διατίθενται και μεμονωμένα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα.

Οι φίλοι του Άρη μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια (πακέτο και μεμονωμένα) και ηλεκτρονικά, από τη viva.gr, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα με τη Νεπτούνας”.

To Top