Ανακοίνωση της ΠΑΕ με μεγάλη σημασία για την Ξάνθη! “Τι πρέπει να ξέρει ο κόσμος και τι να προσέξει”

Με μια ανακοίνωση μεγάλης σημασίας και χρηστικότητας η ΠΑΕ Άρης δίνει πληροφορίες για τον αγώνα στην Ξάνθη, τι πρέπει να ξέρει ο κόσμος που θα πάει στα Πηγάδια και κυρίως τι πρέπει να προσέξει.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει προς τον κόσμο της ομάδας -για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας της τελευταίας στιγμής- ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη (21/04, 19:00) όσοι μεταβούν στην πόλη της Θράκης θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η προσέγγιση του γηπέδου στα Πηγάδια χωρίς εισιτήριο.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή σε όλους που θα ταξιδεύσουν την Ξάνθη και επισημαίνει
ότι θα υπάρχει συνεχής περιφρούρηση και προστασία, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή προβοκατόρικη ενέργεια, η οποία μπορεί να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας μας.
Άλλωστε ο κόσμος του ΑΡΗ σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει η αγαπημένη μας ομάδα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής αφοσίωσης, συμπαράστασης και συμπεριφοράς.
Η διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ, θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα (18/04) από το ARIS MOBILE (18:00-21:00) και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το πέταλο του γηπέδου στα Πηγάδια, ενώ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει γνωστό ότι δεν θα παραλάβει προσκλήσεις από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη».
To Top