ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση της Φούτμπολ λιγκ: “Ενδεχόμενη η πτώχευση”!

Ανακοίνωση της Φούτμπολ λιγκ: “Ενδεχόμενη η πτώχευση”! Διάρκεια περίπου 2,5 ώρες είχε το ΔΣ της Φούτμπολ λιγκ που έγινε τη Δευτέρα (05/12). Ωστόσο, απαρτία δεν υπήρξε (εννέα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, είχαν δικαίωμα ψήφου), οπότε εκλογές για την ανάδειξη β’ αντιπροέδρου δεν έγιναν. Έτσι, σε συμβούλιο τις προσεχείς ημέρες θα συζητηθεί, όπως ανακοινώθηκε, το ακραίο σενάριο της ενδεχόμενης πτώχευσης.

Σούπερ αποδόσεις για το Άρης-Καλλονή μέσα από τη Stoiximan! Παίξε τώρα!

Εκτός των άλλων αποφασίστηκε να μπουν ορκωτοί λογιστές πολυεθνικής εταιρείας για να γίνει νέος διαχειριστικός έλεγχος και να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος των χρεών, ενώ θα γίνουν κινήσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα της φορολογικής ενημερότητας και του χρέους των 630 χιλιάδων ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Football League, ανακοινώνονται τα εξής:

«Επειδή δεν υπήρχε απαρτία ιδιοκτητών ΠΑΕ, θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ενδεχόμενη πτώχευση της Football League. Επίσης εξετάστηκαν σενάρια εξυγίανσης και αποφασίστηκε η ανάθεση σε εξειδικευμένη πολυεθνική εταιρεία και γραφείο ορκωτών λογιστών της διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου για τη Football League.

Τέλος, ανατέθηκε σε εξειδικευμένο γραφείο η αντιμετώπιση της φορολογικής εκκρεμότητας της Football League για την περίοδο 2005-06 και 2006-07».

To Top