Ανακοίνωση της NOVA για την κόντρα με τον ΣΚΑΪ

Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του Ομίλου Forthnet με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague, το συνδρομητικό κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «O Όμιλος Forthnet κοινοποίησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει ασκήσει ο Όμιλος Forthnet προκειμένου να σταματήσει την αυθαίρετη χρήση του τηλεοπτικού σήματος της Nova από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο ΣΚΑΪ απαγορεύεται να μεταδίδει στιγμιότυπα από τους αγώνες της Superleague παρά μόνο στιγμιότυπα περιορισμένου αριθμού ομάδων και μέγιστης διάρκειας 90 δευτερολέπτων, πάντα με την προϋπόθεση συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η απόφαση αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας της εταιρίας μας, από την αυθαίρετη και παράνομη εγγραφή, αναπαραγωγή και μετάδοση του αθλητικού μας περιεχομένου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσει κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προστατεύσει πλήρως το τηλεοπτικό περιεχόμενο στο οποίο επενδύει».

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top