Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ανακοίνωση για την Γενοκτονία των Ποντίων εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Κάθε χρόνο η 19η Μαΐου είναι μια ημέρα, όπου για τον ΑΡΗ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους του ανά τον κόσμο, οι αθλητικές δραστηριότητες περνούν σε δεύτερη μοίρα. Για όλους μας αυτή η μέρα είναι μια μέρα μνήμης και σεβασμού προς τους αμέτρητους αδερφούς Ποντίους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, ύστερα από ένα απαράδεκτο και προμελετημένο σχέδιο αφανισμού.

Μπορεί το Κεμαλικό καθεστώς να πανηγύρισε και να πανηγυρίζει που ξερίζωσε τον Ποντιακό Ελληνισμό από τη γενέθλια γη του, αλλά αυτό που δεν κατάφερε και δεν θα καταφέρει ποτέ είναι να ξεριζώσει τον Πόντο μέσα από τις καρδιές μας.

Ο σύλλογός μας, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα παρευρεθεί με  εκπροσώπους του στις εκδηλώσεις, που διοργανώνονται με αφορμή την Ποντιακή Γενοκτονία. Παράλληλα, καλούμε όλους τους φίλους του ΑΡΗ να παρευρεθούν μαζικά στις εκδηλώσεις μνήμης, που διοργανώνονται όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Όλοι μαζί θα πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στους νεκρούς μας, αλλά και να στηρίξουμε την προσπάθεια των Ποντιακών Σωματείων για τη Διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας, γιατί μόνο τότε θα αναγκαστούν οι απόγονοι των Γενοκτόνων να ζητήσουν MIA ΜΕΓΑΛH ΣΥΓΝΩΜΗ….”

 

To Top