Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την κρίσιμη γ.σ. του «κιτρινόμαυρου» βόλεϊ

Το τμήμα βόλεϊ, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα του Ερασιτέχνη Άρη, απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση, λόγω των πολλών οικονομικών – κυρίως – προβλημάτων, που έχουν συσσωρευθεί σε αυτό. Για τον λόγο αυτόν αποφασίστηκε να γίνει την προσεχή Τετάρτη (18/6) έκτακτη γενική συνέλευση αποκλειστικά και μόνο για το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, αυτή θα επαναληφθεί στις 23 του μήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ της 18/6/14

Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σύμφωνα με το καταστατικό,  σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.00 στην αίθουσα Τύπου του ‘Κλεάνθης Βικελίδης’  με αποκλειστικό θέμα το ΤΑΑ ΑΣ ΑΡΗΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Μαΐου 2014).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 23 Ιουνίου 2014 ημέρα Δευτέρα, στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα με το ίδιο θέμα και στην οποία, απαρτία θα θεωρηθεί όσα μέλη και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα».

To Top