ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση ΟΦΗ: Απειλεί να κινηθεί νομικά, εάν δεν εκδικάσει άμεσα το Πειθαρχικό για την Λαμία

Ο ΟΦΗ με απειλεί να κινηθεί νομικά αν δεν εκδικαστεί άμεσα η καταγγελία της σε βάρος της Λαμίας. Όπως είναι γνωστό και η ΠΑΕ Άρης έχει κάνει καταγγελία για την χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών από την ομάδα της Φθιώτιδας στον αγώνα με την Σπάρτη, την ώρα που ο αθλητικός εισαγγελέας την έβαλε στο… συρτάρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ανεξάρτητα από τη στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση, ο ΟΦΗ ζητάει την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει σε βάρος της Λαμίας, από το πειθαρχικό όργανο της Football league, το οποίο και θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να βγάλει απόφαση, για το θέμα αυτό, όπως έκανε και πέρσι με την αντίστοιχη υπόθεση του αγώνα Ελευσίνα-Απόλλων.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης, δημιουργεί ερωτηματικά και πλήτει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο κανονισμός αναφέρει ότι ανάλογες ενστάσεις -καταγγελίες θα πρέπει να εκδικαστούν αποκλειστικά μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα υποβολής τους. Δεν μπορεί να αποδοθεί δίκαιο μετά από μήνες.

Περιμένουμε από το πειθαρχικό όργανο της Football league να επιληφθεί, να διερευνήσει την υπόθεση και να βγάλει απόφαση, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Σε κάθε διαφορετική και απευκταία περίπτωση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».

To Top