Ανακοίνωση του ΠΑΣ: “Αρνητική η αστυνομία, αλλά θα δώσουμε εισιτήρια στον Άρη”

Συνηγόρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τη χορήγηση εισιτηρίων στο μεταξύ τους αγώνα του Σαββάτου, παρά την αρνητική στάση της αστυνομίας, που δεν ήθελε να υπάρξει μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Έτσι το Σάββατο θα έχει και ο Άρης τη συμπαράσταση των οπαδών του, όπως αντίστοιχα είχε γίνει στο παιχνίδι του α’ γύρου για τους φιλάθλους του ΠΑΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την πόλη των Ιωαννίνων: “Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του Άρη αναμένεται να δοθούν από την ίδια την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, ενώ η “κυανόλευκη” ΠΑΕ θα είναι υπεύθυνη για τα υπόλοιπα εισιτήρια, καθώς αυτήν τη φορά δεν θα πωλούνται εισιτήρια από τους Blue Vayeros, αλλά μόνο από τα γραφεία της ομάδας στο Πανηπειρωτικό”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για τη σύσκεψη των μέτρων τάξης έχει ως ακολούθως:

* Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γιώργος Λαγούδης» του ΕΣΙ ” ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ όπου παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Super League της ΠΑΕ Αρης και από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων, κ. Γιώργος Ιωάννου, με τον Υπεύθυνο Ασφαλείας, κ. Φώντα Βρόσγο και την υπεύθυνη marketing κ Μαίρη Πεζοδρόμου.
Στη συζήτηση που έγινε, σχετικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη χορήγηση εισιτηρίων και κερκίδας για τους φιλάθλους του, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν αρνητικοί.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνηγόρησε στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ  και θα δοθεί η θύρα 7 για την εξυπηρέτηση των οπαδών του

To Top