ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανακοίνωση του Aris Athens Club για τελικό στο Ηράκλειο: “Μόνο στο μυαλό σας!”

Κάθετα αντίθετα με τον φημολογούμενο ορισμό του τελικού κυπέλλου στο Ηράκλειο είναι τα μέλη του συνδέσμου του Άρη στην Αθήνα ARIS ATHENS CLUB με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μόνο στο μυαλό σας θα ξαναζήσουμε τα ξεφτιλίκια του 2014 και της παρωδίας που παίχτηκε στα «Δύο Αοράκια» με την «τοπική κοινωνία» που όλως τυχαίως ήταν καταπράσινη.

Μόνο στο μυαλό σας θα είμαστε οι κομπάρσοι ακόμα μιας φιέστας που ετοιμάζεστε να φτιάξετε για έναν από τους δύο «αιώνιους» καταστροφείς του μπάσκετ.

Μόνο στο μυαλό σας ο ΑΡΗΣ θα σκύψει το κεφάλι και θα πάει σαν πρόβατο επί σφαγή όπου εσείς αποφασίσετε.

Το Σάββατο ξέρουμε ότι σας χαλάσαμε τη μανέστρα και τα σχέδια για τον «τρίτο πόλο» της Αθήνας με την παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Ναό του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πολλοί στεναχωρέθηκαν, ανάμεσα τους παλιοί και νέοι διαιτητές και παράγοντες, αλλά και κάποιοι «έγκριτοι» αθλητικογράφοι που αναγκάστηκαν να πετάξουν στα σκουπίδια τα πανηγυρικά άρθρα που είχαν γράψει εκ των προτέρων. Από την επόμενη μέρα ξεκίνησαν το νέο παραμυθάκι τους. «Στο Ηράκλειο ο τελικός» προδικάζουν οι σοφοί κονδυλοφόροι.

Ε, το ξαναλέμε. Μόνο στο μυαλό σας θα γίνει ο τελικός οπουδήποτε αλλού εκτός από ουδέτερο γήπεδο, στη μέση της απόστασης με μοιρασμένα εισιτήρια.

Φέρτε ότι θέλετε. Φέρτε το μεγαλύτερο μπάτζετ, φέρτε την «καλύτερη ομάδα», φέρτε και τους διαιτητές – κομάντο που έχετε συνηθίσει να σας σφυρίζουν, εν ανάγκη ξεθάψτε και τον Λάρι τον Βορεάδη να ξαναζήσουμε τις ένδοξες μέρες του τελικού της ντροπής του Λίντο. Εμείς θα φέρουμε τη φανέλα του Αυτοκράτορα. Και θα δούμε τι θα γίνει.

Βασιλακόπουλε και λοιποί ηλικιωμένοι κύριοι, τώρα στα στερνά της καριέρας σας έχετε την ελάχιστη τσίπα να διασφαλίσετε έναν τελικό με ισονομία;

ARIS ATHENS CLUB – SINCE 1984

ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ”

To Top