ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοίνωση του Super 3 Κύπρου για τα εισιτήρια ΑΕΛ-Άρης

Ανακοίνωση του Super 3 Κύπρου για τα εισιτήρια ΑΕΛ-Άρης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά:

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ- ΑΡΗΣ 1/8/2019

Από την ημέρα της κλήρωσης της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ με την ΑΕΛ, για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, δεχόμαστε καταιγισμό μηνυμάτων σε σχέση με τα εισιτήρια του αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο AEK Arena – Georgios Karapatakis στη Λάρνακα.

Ενημερώνουμε ότι: Ο σύνδεσμος SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL ζήτησε και θα παραλάβει αριθμό εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του θεού του πολέμου στην Κύπρο. Ακόμη όμως, δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός. Ωστόσο, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του συνδέσμου και ακολούθως οι φίλοι της ομάδας, αφού πρώτα εγγραφούν στο σύνδεσμο. Η διαδικασία θα ακολουθηθεί αυστηρά.

ΑΦΙΞΕΙΣ

Επειδή υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από αδέρφια που θα έρθουν στην Κύπρο από το αεροδρόμιο της Πάφου, ενημερώνουμε ότι:

Ο ARIS FAN CLUB ΠΑΦΟΥ φρόντισε ώστε την 1η Αυγούστου, ανήμερα του αγώνα, να υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία γύρω στο μεσημέρι, για να μεταφέρουν όσα αδέρφια επιθυμούν στον κεντρικό σύνδεσμο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL στη Λευκωσία και από εκεί όλοι μαζί προς το AEK Arena – Georgios Karapatakis στη Λάρνακα όπου θα γίνει το παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων αποτείνεστε inbox στον Ioannis Karaolis

Επίσης, για τα αδέρφια που θα έρθουν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, η απόσταση μέχρι τη Λευκωσία είναι μόνο 35 λεπτά και υπάρχουν λεωφορεία από το αεροδρόμιο, για όσους θέλουν να μεταβούν στη Λευκωσία, κάθε μισή ώρα. Ολοι μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστούν με μήνυμα inbox στον John Simeridis.

Επίσης όλα τα αδέρφια που μένουν στη Λεμεσό μπορούν να αποτείνονται στο σύνδεσμό μας ARIS FAN CLUB ΛΕΜΕΣΟΥ (ISLANDERS) με inbox στον Dimitris Kexagias.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κεντρικός σύνδεσμος στη Λευκωσία, μέσω της σελίδας στο Facebook, θα παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία όλο το 24ωρο από σήμερα μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού για όλους όσοι θα έρθουν από Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ή χώρες.

ΥΠΟΔΟΧΗ

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι θα γίνει μαζική μετάβαση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για υποδοχή της ομάδας όταν ανακοινωθεί η ημερομηνία και ώρα άφιξης της αποστολής.

ΨΗΣΤΗΡΙ

Την παραμονή του αγώνα 31/7/2019 στον Κεντρικό σύνδεσμο στη Λευκωσία θα έχουμε ψηστήρι. Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι αργά.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

To Top