Super 3 Μελισσοχωρίου: “Οι επενδυτές, το μαγαζάκι, οι… Τούρκοι και οι παραγοντάρες”

Mε ανάρτηση στο σάιτ του συνδέσμου, ο Super 3 Μελισσοχωρίου παίρνει θέση για όλους και όλα και στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Αναλυτικά:

“Ξημερώνει και ύπνος δεν με πιάνει , στο μυαλο γυρνάνε διάφορες σκέψεις… Απο νωρίς ήμασταν μαζεμένοι στην συνδεσμάρα στον Λαγκαδά μαζί και με τα αδέρφια από τον Σοχό για να συζητήσουμε για το Yellow Fans Fest.

Πως θα το οργανώσουμε , την μουσική , το ψηστήρι , τα ξίδια και γενικά για τα γούστα που θα βγάλουμε. Φυσικά οι διαφωνίες και τα μαλώματα για το αν θα πάρουμε 1500 ή 2000 μπύρες και αν θα έχει 800 ή 1200 σουβλάκια , το ΜΟΝΟ σίγουρο πάντως είναι οτι θα γίνει μακελειό.

Την επομένη , η μέρα συνάντησης της ΚΜΑ ( ή για τους παλιούς ΛΕΣΧΗΣ) μια μέρα που θα μαζευτούν πάλι οι επαγγελματίες παράγοντες , οι παραγοντάρες (ο Θεός να βάλει το χέρι του) που , με μερικές εξαιρέσεις που έμπρακτα και όχι με λόγια βοηθάνε την ΠΑΕ και την ΚΑΕ , αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν θα μαζέψεις ούτε 10 λεπτά του Ευρώ.

Μπορεί η ΛΕΣΧΗ να είναι σαν καλή σαν σκέψη αλλά έτσι όπως στήθηκε από τον επαγγελματία οπαδό και τον επαγγελματία πρόεδρο (υπερπρόεδρο ή ισόβιο πρόεδρο όπως ούρλιαζε ο άλλος στο ράδιο γιατί από αυλοκόλακες άλλο τίποτα…..) είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Επειδή λοιπόν όλα έχουν μια συνέχεια φτάνουμε στο σήμερα της ΚΜΑ , υπάρχει το όνομα της τούρκικης εταιρίας το οποίο ήξερε μόνο ο Αβάνογλου αρχικά και μέχρι εκείνη την στιγμή δεν έχει διαρρεύσει πουθενά.Μόλις ο Αβάνογλου το είπε στον πρόεδρο της ΚΜΑ το έμαθε όλος ο ντουνιάς.

ΡΕ πάτε καλά ρε?????Στεφανίδη και Φουρλίγκα βάλτε λίγο φρένο ρε , όλο συνέντευξη και συνέντευξη είσαστε ρε , δεν σας προλαβαίνουμε , ΦΤΑΝΕΙ .Όπως και επίσης και πολύ e-mail , πάρα πολύ e-mail…

Προτάσεις και λύσεις για τον ΑΡΗ είμαστε σίγουροι οτι είναι πολύ εύκολο να βρεθούν. Για παράδειγμα ας βάλουμε μια ομάδα ατόμων των οποίων η ειδικότητα θα είναι η προσέγγιση και προετοιμασία του εδάφους για την έλευση επενδυτών.

Να δουλεύουν με κάθε μυστικότητα μπάς και γλιτώσουμε απο ΕΣΑΣ παραγοντάρες..

Μιας λοιπόν και τα μνημόνια έχουν μπει για τα καλά μέσα στην ζωή μας , ας υπογράψουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας με μια μεγάλη ομάδα όπως η είναι η Dortmund , ως παράδειγμα το αναφέρω μην αρχίζετε μερικοί να σκούζετε τα κλασικά ” Θα μας πάρουν τον ΑΡΗ ρε ” , “Θα χάσουμε την ομάδα ” και άλλα τέτοια ..

Ναι ρε να έρθει εδώ μια τέτοια εταιρία και να πάρει τον ΑΡΗ για 20 χρόνια μπας και γλιτώσουμε από εσάς παραγοντάρες. Να αναλάβουν τα πάντα , management , marketing , μεταγραφές , τμήματα υποδομής , να πουλάνε παίχτες , να αγοράζουν και όλα να περνάν απο το χέρι τους (και τα κέρδη και τα χρέη).

Αυτοί λοιπόν να κάνουν κουμάντο σε όλα και να τελειώσετε εσείς παραγοντάρες απο τον ΑΡΗ μια και καλή. Να γινεί έτσι λοιπόν έστω και αν φαίνεται αστείο μπάς ησυχάσουμε και εμείς ώστε να ασχολούμαστε μόνο με την κερκίδα και τις εκδρομάρες μας.

Μερικοί έχουν μικρύνει τον ΑΡΗ τόσο πολύ που ξένοι να διοικούσαν την ομάδα δεν θα την έφταναν σε αυτό το σημείο. Είναι γνωστό για όλα φταίει ο καπετάνιος και εσύ υπερπρόεδρε είσαι ο πρώτος. Είναι δυνατόν ένας υπάλληλος να κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ;

Ειναι δυνατόν ρε παραγοντάρες; Γιατί αν είναι τότε είσαστε το λιγότερο ανίκανοι. Όλοι ρε τον μπ…ο. , ρημάξατε τον ΑΡΗ. Βάλτε καλά μέσα στο εγωιστικό και ναρκισσιστικό μυαλό σας ο ΑΡΗΣ δεν σας ανήκει , δεν είναι το μαγαζάκι σας , ο ΑΡΗΣ ανήκει στον ΛΑΟ του , στον λαό που υπήρχε πριν από εμάς και στον λαό που θα υπάρξει μετά από εμάς.

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει μετοχές με την υλική έννοια οι μετοχές του ΑΡΗ είναι άυλες , είναι χαραγμένες μέσα στην καρδιά και την ψυχή του καθενός μας. Ο ΑΡΗΣ δεν μεταβιβάζεται και το μόνο δικαίωμα που μας παρέχει είναι αυτό του να παραδώσουμε την σκυτάλη του αγώνα στον επόμενο που θα συνεχίσει να παλεύει , έτσι λειτουργεί ο Αρειανός απο την στιγμή μου έρχεται στην ζωή , μέχρι την στιγμή που θα κλείσει τα μάτια. Αυτό είναι το χρέος μας.

Φυσικά μαζί με τις παραγοντάρες πρέπει να μας χαιρετήσουν και μερικοί “δημοσιογράφοι” – “παραγωγοί” της κακιάς ώρας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα χειροκροτήσει πρώτος και πιο δυνατά τον επόμενο πρόεδρο της ομάδας..

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ονειρευτώ και πάλι πως ταξιδεύω σε ένα πούλμαν του Super-3 για να παω να φωνάξω και να πολεμήσω για τον Θεό ΑΡΗ , για τίτλους και τρόπαια όπως με έμαθε να κάνω ο Θεός.

ΥΓ:Εσύ που ξημεροβραδιάζεσαι όλη μέρα στο ίντερνετ εκεί στα δυτικά , όλα καλά να φανταστώ ε; Που να γλιτώσει ο Αυτοκράτορας;

Παίχτες εκατομμυρίων πουλήθηκαν (ούτε στο ποδόσφαιρο τέτοια ποσά) και ο ΑΡΗΣ έχει χρέη εκατομμυρίων , απίστευτα πράγματα..

ΥΓ2:Στήριξη ρε αδέρφια συν Αρειανοί , στήριξη και υπομονή.

ΥΓ3: Αδέρφια σας προσκαλούμε όλους στο Yellow Fan Fest στα Λουτρά Λαγκαδά στις 19/07/2013 ημέρα Παρασκευή μετά τις 19:00 και όσο αντέξουμε… Super-3 Λαγκα΄δα – Super-3 Σοχός – Super-3 Μελισσοχώρι

ΥΓ4:Στήριξη σε ΠΑΕ και ΚΑΕ

ΥΓ5:Μην ξεχνιόμαστε , Νικολάκη ακόμα ;;;;;

To Top