ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοίνωση Super3 για μπάσκετ: “Όχι στον εφησυχασμό!” – “Ξυπνήστε…”, το μήνυμα στο ποδόσφαιρο

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Άρη, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τόσο στο μπασκετικό, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super3: 

Για μία ακόμη φορά (χάσαμε το μέτρημα) ο Αυτοκράτορας πάτησε το «ενισχυμένο» (με γκρι) χανούμι που ακόμα βαράει βολές… Κάτι δασκαλεμένα αμούστακα παιδάκια ήρθαν να προκαλέσουν και έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο όπως φεύγουν και θα φεύγουν πάντα. Η ομάδα έδειξε για ακόμα μία φορά ότι παίρνει (και δίνει) δύναμη από τον κόσμο και αυτό το πάθος είναι που γουστάρουμε να βλέπουμε. Ομάδα και κόσμος μία γροθιά.

Από την άλλη το τελευταίο που χρειάζεται είναι εφησυχασμός. Η χρονιά δεν τέλειωσε και όλοι πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος, μακριά από εμφανίσεις τύπου Ρόδου και Αμαλιάδας.

Στη μπάλα, παρά τον διαδικαστικό χαρακτήρα που έχει η συνέχεια της χρονιάς (αγωνιστικά) δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε αδιαφορία, έλλειψη κινήτρου και κακές εμφανίσεις. Προς παίκτες: Ξυπνήστε.

Μας ενοχλεί και μας εκνευρίζει αφάνταστα η αντιμετώπιση από διαιτησίες όπως η σημερινή. Και είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε να βλέπουμε τέτοιο έργο.

Όλοι αδέρφια στις επάλξεις, κοντά σε όλα τα τμήματα και όπου αλλού μας χρειάζεται ο Θεός του Πολέμου.

Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

To Top