Ανακοινώθηκαν οι βοηθοί του Κλάτενμπεργκ

Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ. Το μήνυμα του Βρετανού για την επόμενη μέρα στην Επιτροπή.

Ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ θα έχει στο πλευρό του τον Άλαν Σνόντι (αναπληρωτής πρόεδρος) και τον Ζοάο Καπέλα, ενώ τις προσεχείς εβδομάδες θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο Βρετανός ανέφερε στη σημερινή ΕΕ της Ομοσπονδίας ότι στις προτεραιότητές του ανήκουν «η βελτίωση της Ελληνικής Διαιτησίας, η συνέχιση του πετυχημένου μοντέλου λειτουργίας του VAR και η αναβάθμιση της συμμετοχής των Ελλήνων διαιτητών στις διεθνείς διοργανώσεις».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

– Για θέματα της Κ.Ε.Δ. στη συνεδρίαση της Ε.Ε. παρέστη ο πρόεδρός της κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έκανε την πρώτη του εισήγηση προς την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., αναφέροντας ότι «στις προτεραιότητές του ανήκουν η βελτίωση της Ελληνικής Διαιτησίας, η συνέχιση του πετυχημένου μοντέλου λειτουργίας του VAR και η αναβάθμιση της συμμετοχής των Ελλήνων διαιτητών στις διεθνείς διοργανώσεις».

Ο κ. Κλάντενμπεργκ επισημοποίησε ότι μέλη της Κ.Ε.Δ. θα είναι οι κ.κ. Άλαν Σνόντι (αναπληρωτής πρόεδρος) και Ζοάο Καπέλα και ανακοίνωσε ότι η πλήρης σύνθεση της Κ.Ε.Δ. θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

To Top