Ανακοινώθηκε η αποστολή… νίκης από τον Κάμπος!

Ετοιμοπόλεμος θα ταξιδέψει στις Σέρρες ο Άρης για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Πάουλο Κάμπος έβγαλε και την αποστολή της ομάδας, χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη, καθώς συμπεριλήφθηκε και ο Χιντασέλι.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα “με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα με τον Πανσερραϊκό (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει το απόγευμα για τις Σέρρες και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Λιόνης, Ντούνγκα”.

To Top