ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή για Ολυμπιακό ο Μάντζιος, άπαντες στην διάθεσή του!

Ο Άρης υποδέχεται αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Ολυμπιακό, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει απουσίες να διαχειριστεί!

Ο προπονητής του Άρη, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, έχει άπαντες στην διάθεσή του, κάτι που τον βοηθά πολύ στο να καταστρώσει δίχως προβλήματα τα αγωνιστικά του πλάνα για το αυριανό ντέρμπι.

Χθες, τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα κόουτς και ο Δημήτρης Μάνος, που ήταν το τελευταίο ερωτηματικό, καθώς αντιμετώπισε ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα, μετά την τελευταία προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, με το ενδιαφέρον να είναι μόνο στο ποιοι θα μείνουν εκτός αυτής.

Υπενθυμίζεται πως Κάτσε, Μπεναλουάν, Ιωάννου και Μήτρογλου τις τελευταίες εβδομάδες επίσης ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα, ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ και ο Μπερτόγλιο από το Σάββατο επέστρεψε και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, αλλά και για την “μάχη” της 2ης θέσης.

Κι αν για τον πρώτο στόχο είναι πλέον πολύ κοντά σε αυτόν και με νίκη, σχεδόν θα τον έχουν “κλειδώσει” η θέση γοήτρου ακόμα παίζεται, καθώς οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είναι στην ίδια θέση, σε ισοβαθμία, με τον ΠΑΟΚ.

To Top