ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή για Τρίπολη ο Μάντζιος, το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στη νίκη!

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος!

Στην τακτική και την επιθετική ανάπτυξη δούλεψαν χθες οι παίκτες του Άρη, με τον Νικόλα Ιωάννου να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Στον αντίποδα επέστρεψε ο Ζακαρί Μπουσέ που έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε έκανε ξανά ατομικό.

Πάντως για μια ακόμη φορά, όπως όλα δείχνουν ενόψει Τρίπολης, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τους Γιοάν Μπεναλουάν και Εργκύς Κάτσε, οι οποίοι λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστούν ξανά μετά το Πάσχα, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 5 Μαΐου.

Η αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι υποχρέωση για τους παίκτες του Άρη, που πρέπει να κερδίσουν τον Αστέρα αύριο, ώστε να παραμείνουν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Κανείς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες και τα λάθη, αλλά η “επόμενη μέρα” δεν αφήνει περιθώρια για πισωγύρισμα. Περιλαμβάνει πέντε πολύ κρίσιμους αγώνες ως το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από αύριο, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.

To Top