ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος, δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Γκάμα!

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι το μεγάλο ερωτηματικό για την σημερινή αποστολή που θα ανακοινωθεί από τον Άκη Μάντζιο ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος έκανε και χθες θεραπεία, γεγονός που μείωσε σημαντικά τις ελπίδες του να προλάβει την αυριανή αναμέτρηση στην Λεωφόρο. Ο έμπειρος επιθετικός, θα δοκιμάσει εκ νέου σήμερα, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Αθήνα, ωστόσο, οι πιθανότητες και πάλι δεν είναι με το μέρος του. Η λογική λέει, πως αν δεν καταφέρει και σήμερα να προπονηθεί, δύσκολα θα είναι στην αποστολή, καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο Άκης Μάντζιος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπρούνο Φελίπε, ο οποίος επίσης έκανε ατομικό κι αν δεν μπορέσει αύριο να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θα μείνει εκτός.

Όσον αφορά τους Μπεναλουάν και Κάτσε, συμμετείχαν χθες στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ωστόσο είναι ανέτοιμοι και δύσκολα θα είναι στην αποστολή, όπως είπε χθες και ο Άκης Μάντζιος.

Ευτυχώς, για τον προπονητή του Άρη δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τιμωρίας, γι αυτό και έχει ήδη κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς να περιμένει απαραίτητα την ετοιμότητα του Μπρούνο Γκάμα.

To Top