Ανακοινώνει Παυλίδη και Αναγνωστόπουλο ο Απόλλων Σμύρνης

Εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να υπάρξουν από την προσεχή εβδομάδα, όπου όπως όλα δείχνουν αναμένονται και οι πρώτες αφίξεις παικτών.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων»Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα απουσιάζει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Ισραήλ, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να θέσει επί τάπητος τα θέματα που έχουν να κάνουν με την μεταγραφική ενίσχυση τους.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Ριζούπολης έχει έρθει σε συμφωνία, με τον Χαράλαμπο Παυλίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ενώ παίκτης της θα πρέπει να θεωρείται και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί κι έπειτα Νίκος Παπαδόπουλος και Αντώνης Μανίκας εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, οι οποίες αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, με την περίπτωση του Μάρκο Μπλάζιτς να είναι μία εξ αυτών.

Ο Σέρβος μέσος έχει συμβόλαιο με την Λαμία, ωστόσο σε περίπτωση πιθανής αποχώρησης του, οι ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» καραδοκούν προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας τους.

To Top