Ανακοινώνει το «διαζύγιο» με Παπαδόπουλο! Χατζηνικολάου από Ελλάδα, λίγες πιθανότητες για ξένο

Υπόθεση λίγων ημερών είναι η οριστική επιλογή της διοίκησης στο θέμα του προπονητή. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου βρίσκεται πολύ ψηλά στη σχετική λίστα. Θεωρείται τυπικό θέμα η ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Η απόφαση της διοίκησης Ηλιάδη να προχωρήσει με άλλο προπονητή είναι δεδομένη και ξεκάθαρη, από την πρώτη στιγμή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης έχει σε εκτίμηση τον Χατζηνικολάου και μαζί με τους συνεργάτες του και σε αυτόν θα καταλήξουν εφόσον ληφθεί η απόφαση ότι ο νέος προπονητής θα είναι Έλληνας. Χωρίς να υπάρχει για την ώρα κάποιο άλλο όνομα που απασχολεί την κιτρινόμαυρη διοίκηση, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στροφής του Άρη στη διεθνή αγορά, το οποίο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Με άλλα λόγια, η διοίκηση επεξεργάζεται τις προτάσεις που έχει στα χέρια της και θα περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας για κάτι το ενδιαφέρον με γνώμονα τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ.

Το βέβαιο πάντως είναι πως το θέμα προπονητή θα κλείσει το συντομότερο. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι το δεδομένο φαβορί εντός συνόρων, ωστόσο θα πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να γνωρίζουμε τις τελικές αποφάσεις της διοίκησης.

 

To Top